Klik hier voor de webversie  
 

Beste lezer,

Het is half december, de kerstdagen staan voor de deur en een nieuw jaar ligt voor ons. Wij kijken terug op een enerverend jaar. In 2015 mochten wij onze 80e gemeente als klant verwelkomen, sloten we nieuwe partnerschappen en kregen bestaande partnerschappen meer verdieping. Het was een jaar vol nieuwe kansen, waarin we onze id-software verder hebben ontwikkeld en waarin nieuwe ideeën steeds concreter werden.

 

Steeds meer bedrijven en (semi)overheidsinstellingen zijn zich bewust geworden van de risico’s die men loopt wanneer men géén hulpmiddelen inzet tegen identiteitsfraude.

 

Het zijn onrustige tijden in de wereld en er is een groeiende behoefte aan hulpmiddelen om de geldigheid van identiteitsbewijzen te kunnen controleren én om vast te stellen of er sprake is van look-a-like fraude. Daarom gaan we - ook in 2016 - door met doen waar we goed in zijn: het (door)ontwikkelen van onze id-software die helpt bij het voorkomen van identiteitsfraude. Wij werken vol enthousiasme en overtuiging aan eenvoudige, duidelijke en betrouwbare hulpmiddelen. Hulpmiddelen die inzetbaar zijn binnen het ICT landschap zoals we dat vandaag kennen maar ook vooruitkijkend naar de toekomst.

 

Voor nu wens ik u, mede namens al mijn collega’s, prettige feestdagen, een fijne jaarwisseling en een uitstekend 2016!

 

Met vriendelijke groet,

 

 

Chino Klaverweide-Lorteije

Marketing & Sales Director

ORIBI id-solutions

ORIBI  id-solutions
Bedrijfsweg 15  |  5061 JX Oisterwijk  |  T  +31 (0)13 521 12 56   |   info@oribi.nl

 
 
Wilt u liever geen nieuwsbrief van ORIBI id-solutions ontvangen, klik dan hier om u af te melden.